Måndag—onsdag: vi åker skidor fast det inte är gympa, finns inte möjlighet till dusch under den tiden, men vi vill ändå gärna ge eleverna möjlighet att åka mer skidor. Skicka gärna med en ombyteströja och/ eller några tunnare kläder som de kan byta till eller som får vara kvar till på onsdag.

Onsdag: bibliotek

Torsdag: Klot, bad, skicka badkläder och duschgrejer.

Fredag: Knytkalas, eleverna får ta med sig så att det finns ca 5 av t.ex. bullar. Om man bakat t.ex. mindre chokladbollar är det ok om man tar med sig fler. Vi uppmuntrar att eleverna tar med sig något som de själva bakat (önskemål från föräldramötet). Inget godis eller saft/dricka, det fixar vi. Gärna något mjölk– och glutenfritt. Det blir ingen fruktstund.

Skidor, KOM IHÅG ombyteskläder. Det kan vara lämpligt att ha med en tunnar jacka (om det är varmt ute), joggingbyxor, långkalsonger, långärmad tröja och duschgrejer. Glöm inte tjocksockar för er som behöver långa.

Läsläxa gammalt nationellt prov och frågor.

Vi kommer att jobba med gamla nationella prov. Titta gärna på redan gjorda kapitel i boken och även den gamla matteboken som repetition, efter lovet börjar vi med nationella prov.

Vecka 10: sportlov